• Doe mee

  • 1
 

Slavernij plaagt onze wereld. Het is een industrie die meer en meer aan macht wint. Samen kunnen we dat veranderen. Iedereen kan helpen om vrouwen en kinderen een zetje te geven op weg naar de vrijheid. Kom en help ons deze duistere sociale ongerechtigheid te bestrijden, zodat vrouwen en kinderen vrij kunnen worden.

 
 

Jouw uitdaging,
hun vrijheid

 

Bid

In de Bijbel staat geschreven dat onze gebeden gehoord worden. Wil je gericht bidden voor vrijheid? Schrijf je in voor de maandelijkse Gebedsbrief van Freedom Challenge en/of koop voor 5 euro het gebedsboekje ‘Bid voor vrijheid’.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Geef

“Spreek voor hen die weerloos zijn”, zegt Spreuken 31:8. Laat jouw stem horen door ons te ondersteunen met een maandelijkse of eenmalige financiële bijdrage of de aankoop van de DVD 'Not Today'. Zo kunnen we de strijd tegen onrecht voortzetten.

➡ DONEER NU

Ga

Kom in actie! Doe alles wat je kunt om mensen bewust te maken van de realiteit van moderne slavernij en fondsen te werven voor onderdrukte vrouwen en kinderen. Jouw inspanning kan licht brengen bij een van de donkerste problemen in deze wereld.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
 
 

Presentatie?

Zou je ons willen uitnodigen voor een presentatie bij jouw studentenvereniging, jeugdavond, mannenbijeenkomst, vrouwengroep of kerk? Wil je meer weten over mogelijkheden om betrokken te zijn bij Freedom Challenge? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op! Je kunt ons mailen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., of bellen via het kantoor van OM Nederland: +31(0)527 615 607.

➡ NEEM CONTACT MET ONS OP

 
 
 

Gebedsboekje

De aanzet voor dit gebedsboekje 'Bid voor vrijheid' was de beklimming van de Kilimanjaro in Tanzania in 2012 door een groep vrouwen van over de hele wereld. Met deze Freedom Climb wilden zij het probleem van hedendaagse onderdrukking, slavernij en uitbuiting in de wereld onder de aandacht brengen en op de politieke agenda zetten. Reis met ons mee in gebed over vijandelijke linies naar de gebieden in de wereld waar het probleem van slavernij het grootst is. Wij geloven dat het mogelijk is om in onze generatie een einde te maken aan slavernij en dat iedereen daar een rol in heeft; niet alleen de regering, maar ook jij!
Prijs: €5,-
➡ BESTELLEN

 
 
Prijs: €14,99
➡ BESTELLEN

DVD 'Not Today'

Het leven van de twintigjarige Caden Welles verandert drastisch tijdens een reis naar India. Hij vertrekt naar Hyderabad om te feesten met zijn vrienden. Een uitgehongerde man, Kiran en zijn dochter Annika vragen om hulp, maar Caden weigert. Als hij er vervolgens achter komt dat de vader zijn dochter heeft moeten verkopen, gaan zijn ogen open voor de keiharde realiteit van mensenhandel. Not Today daagt filmbezoekers uit verder te kijken dan dit verhaal alleen. Freedom Challenge is partner van deze film, in Nederland uitgebracht door Neema. Met de aankoop van de DVD steun je ons werk!

 

 

 

Spreek voor hen die weerloos zijn, bescherm het recht van de vertrapten.
Spreek, oordeel rechtvaardig, geef de armen en behoeftigen hun recht.

SPREUKEN 31:8–9