Nederlandse beklimt Machu Picchu in Peru

We zijn heel blij dat er weer iemand uit Nederland mee gaat doen aan een klimtocht, de jaarlijkse Freedom Climb! Elly de Visser gaat in september in het Andesgebergte (Peru) naar Machu Picchu klimmen.

Hiermee hoopt ze 10.000 dollar in te zamelen, het bedrag dat elke deelneemster als sponsorgeld meeneemt voor projecten van Freedom Challenge.

➡ Help mee om dit bedrag binnen te halen


 
  
 

Help jij mee dit bedrag binnen te halen?

1. Direct doneren

Wil je direct doneren en zo je bijdrage leveren? Maak dan een gift over naar IBAN NL 13 RABO 0114 2329 38  t.n.v. OM Nederland o.v.v. 'Elly de Visser/Freedom Challenge'. Hartelijk dank voor wat jij kunt doen!

➡ Doneer online


2. Kom naar het Freedom Event

Op 4 maart is er een Freedom Event in Lisse om geld in te zamelen voor de klim. Het belooft een interessante dag te worden met een lezing, muziek, workshops en een boekpresentatie. Freedom Challenge Nederland zal aanwezig zijn met de stand en ook kun je Elly ontmoeten.

Je kunt je voor 1 maart aanmelden bij Elly de Visser via 0252-422403 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De kosten voor de dag zijn 25 Euro.

Datum: 4 maart 2017
Locatie: ‘De Poort’ Jozef Israëlstraat 11, 2162 CA Lisse
Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur

Je bent van harte welkom!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.