• Over ons

  • 1
 

Freedom Challenge is een beweging van gepassioneerde mensen toegewijd aan het bevrijden van onderdrukte vrouwen en kinderen over de hele wereld. We organiseren fysieke uitdagingen en andere activiteiten, gericht op het creëren van bewustwording over moderne slavernij en het werven van fondsen en gebed. Ons doel is om zoveel mogelijk vrouwen en kinderen op de weg naar vrijheid te zetten.

Freedom Challenge is onderdeel van Operatie Mobilisatie (OM).

 
 
 
 

Onze visie

 


Vanuit haar passie voor onderdrukte vrouwen en kinderen wereldwijd wil Freedom Challenge bijdragen aan het doorbreken van de cirkels van armoede, schaamte, slavernij en wanhoop. We werken naar onze visie toe door:

1. Informatie

Voorlichting geven, activiteiten organiseren en via diverse media informatie verschaffen om bewustwording te creëren over de realiteit van moderne slavernij overal ter wereld.

2. Gebed

Mensen motiveren om met gebed de onderdrukking en uitbuiting van vrouwen en kinderen wereldwijd tegen te gaan.

3. Fondswerving

Fondsen werven voor projecten in verschillende delen van de wereld die zich richten op preventie, bevrijding, rehabilitatie en ontwikkeling.

4. Netwerken

Aansluiten bij het wereldwijde netwerk van OM en zoveel mogelijk samenwerking zoeken met andere organisaties.

 
 
 
 
 

We dagen je uit

Onze activiteiten bestaan voor een deel uit fysieke uitdagingen. De uitdaging kan van alles zijn: een marathon rennen, baantjes trekken in het lokale zwembad, een wandeltocht, een berg beklimmen in het buitenland, of wat je ook maar kunt bedenken. We vragen mensen om zelf in actie te komen of ons te sponsoren voor onze inzet. Zo worden zij deel van de beweging van gepassioneerde mensen die toegewijd zijn aan het bestrijden van ongerechtigheid. Hun steun moedigt ons aan om vrouwen en kinderen op de weg naar vrijheid te zetten.

 

Neem jij de uitdaging aan?
 
 
 
 
 
 

Spreek voor hen die weerloos zijn, bescherm het recht van de vertrapten.
Spreek, oordeel rechtvaardig, geef de armen en behoeftigen hun recht.

SPREUKEN 31:8–9